Perfekt verktøy for moderne boligprosjekter!

Har du gjestehybel?

Gjestehybler er fantastisk, og leies ut til beboere i gjennomsnitt mer enn 200 dager i året. 

Dette fører til en del problematikk for styret og beboere. Hvordan reserverer man, hvem får man nøkkel av, sende faktura og ikke minst kontroll for utvask? Heime drifter gjestehybler over hele landet og har digitalisert hele prosessen. 

3 trykk, uten at styreleder får én eneste telefon. 

Årshjul med aktiviteter

Sportsøyeblikk er ofte morsomst sammen med andre. På appen finner man et årshjul med aktiviteter. Noen arrangeres av Heime, men de fleste arrangeres av beboere. Handler om å møtes rundt en felles interesse som maling, vin eller bare gå en tur. 

Det arrangeres flere 100 aktiviteter i kvartalet i våre boligprosjekter hvert kvartal. 

Mobilitet i boligprosjekter

Flere boligprosjekter har delebiler, delesykkel og vi har faktisk ett prosjekt som har delebåt i Nord Norge. 

I Heime appen er det enkelt å reserve sykkelen og vi leverer med eget låssystem som er linket med appen. Dersom sameiet ønsker å ta betalt når beboere låner én bil så skjer det automatisk i appen gjennom vipps.  

Delerom

Flere av våre kunder setter av en bod og setter inn en felles pizzaovn, verktøy, klappstoler eller andre gjenstander man ikke trenger å eie selv, men kan dele med naboen. 

Miljøvennlig og bra for lommeboka! Delerommet administreres i Heime og vi kan sette opp egne skap med lås pr. gjenstand slik beboere kan se hvem som tok ut pizzaovnen sist. 

Yes! Vi har fått drivhus. Hva nå?

De fleste felles takterrasser eller selskapslokaler blir en spøkelsesby. Heime har god erfaring med hvordan man starter en drivhusklubb som blir selvgående eller en vinklubb i et felleshus.