Trenger du hjelp med heime?
< Alle kategorier
Skriv ut

Opprett en aktivitet

Du kan selv arrangere aktiviteter i Heime.

For å opprette en aktivitet:

1. Trykk på «Heime» logoen øverst for å komme til hjem-skjermen.
  2. Trykk på aktiviteter.

Trykk på «Legg til aktivitet» på bunnen.

1. Legg til bilde. Det er flere som blir med om man bruker bilder.
  2. Skriv in tittel på arrangementet
    • Hvis du senere ønsker å sende ut en varsel til naboene dine om aktiviteten er det kun tittelen de får varsel om. Så skriv gjerne «Fellesmiddag: Pasta», eller «Fotballkamp:Viking – Brann i filmrommet».
  3. Velg tidspunkt til og fra.
  4. Skriv inn hvor arrangementet er

• Du kan velge «emneknagger»
    • Disse vises på arrangementet.
    • Du kan også senere velge å kun varsle naboer som har disse interessene.
  • Du kan skrive en beskrivelse
    • Det kan være lurt å inkludere eventuell annen informasjon her.
  • Du kan krysse av for antallsbegrensning
    • Hvis du krysser denne får du et valg om å sette maks antall påmeldte.
    • Da kan kun så mange som du spesifiserer melde seg på.
  • Du kan velge om du vil sende varsling til dine naboer.
    • Varselet blir sendt ut dagen før aktiviteten.

Deretter trykker du opprett aktivitet.

Gratulerer, du har nå opprettet en aktivitet for dine naboer. Du er allerede påmeldt, lykke til!

Innholdsfortegnelse