Trenger du hjelp med heime?
< Alle kategorier
Skriv ut

Opprett en aktivitet

Du kan selv arrangere aktiviteter i Heime.

For å opprette en aktivitet:

1. Trykk på «Heime» logoen øverst for å komme til hjem-skjermen.
  2. Trykk på aktiviteter.

Trykk på «Legg til aktivitet» på bunnen.

1. Legg til bilde. Det er flere som blir med om man bruker bilder.
  2. Skriv in tittel på arrangementet
    • Hvis du senere ønsker å sende ut en varsel til naboene dine om aktiviteten er det kun tittelen de får varsel om. Så skriv gjerne «Fellesmiddag: Pasta», eller «Fotballkamp:Viking – Brann i filmrommet».
  3. Velg tidspunkt til og fra.
  4. Skriv inn hvor arrangementet er

• Du kan velge «emneknagger»
    • Disse vises på arrangementet.
    • Du kan også senere velge å kun varsle naboer som har disse interessene.
  • Du kan skrive en beskrivelse
    • Det kan være lurt å inkludere eventuell annen informasjon her.
  • Du kan krysse av for antallsbegrensning
    • Hvis du krysser denne får du et valg om å sette maks antall påmeldte.
    • Da kan kun så mange som du spesifiserer melde seg på.
  • Du kan velge om du vil sende varsling til dine naboer.
    • Varselet blir sendt ut dagen før aktiviteten.

Deretter trykker du opprett aktivitet.

Gratulerer, du har nå opprettet en aktivitet for dine naboer. Du er allerede påmeldt, lykke til!

Forrige Bli med på en aktivitet
Neste Melde deg av en aktivitet
Innholdsfortegnelse