Mobilitet

Gjennom Heime appen er det enkelt å administrere deleløsninger for mobilitet. 3 trykk for å reserve, låse opp og betale. Vi er også sømløst tilknyttet de store bildelingsaktørene. Gjennom å adminstrere mobilitetsløsninger fra Kristiansand til Tromsø besitter vi en unik innsikt i hvor mange sykler eller biler du har behov for i ditt prosjekt. Tilsvarende reservasjonssystem for felleshus, gjestehybel eller drivhus. 

Noen referanser

På Kanalbyen er det 4 delekajakker

Reserveres enkelt gjennom Heime 

 

Kanalbyen sykkeldeling

På Kanalbyen finner du fem delesykler som er tilgjengelig for beboere.Syklene er hyppig brukt.  

 

Vågsbygd delebil

Vågsbygd sentrum får en veldig kul delebil. Delebilen administreres gjennom nabolagsappen.  

 

Consulens Brygge Delesykkel

2 delesykler administrert gjennom Heime og én delebil. På dette prosjektet hengte vi opp en enkel beskrivelse av hvordan man åpner sykkelen. 

Driften går sømløst, og sameiet har valgt å ta en symbolsk sum pr. time for å legge opp en buffer for fremtidig vedlikehold. 

 

Vålandstun delebil og delesykkel

Vålandstun har 2 delesykler som har vært i drift i halvannet år. De er hyppig brukt og montert med sykkelåsen til heime som går på solceller. Prosjektet har også en delebil levert av utbygger som reserveres gjennom Heime appen. 

 

Største delesykkelen i Heime

Denne sykkelen er tigjengelig for beboere på prosjektet Nærbyen 24/7. Skal du levere julegaver eller gjøre ukehandelen på butikken? Reserver lastesykkel i appen

 

Nærbyen 24/7 - 16 måneder med sykkeldeling

Frost Eiendom har 2 delesykler på prosjektet Nærbyen. Syklene står i tilknytning med et flott sykkelverksted. Sykkelås leveres av Heime og går på solceller. Syklene har vært i drift i 16 måneder og det har ikke vært noen problemer. 

I resepsjonen i boligprosjektet promoteres sykkeldelingsløsning. Se bildet.