Nabolag

1 årserfaring med delesykler

10 august 2021 var endelig sykkellåsen til Heime ferdig konfigurert. Den ble først montert på et stort co-living prosjekt i Trondheim  hvor det står 2 sykler. Låsen går på solceller og man reserverer sykkelen og åpner låsen i Heime appen. Etter 1 årsdrift ser vi at delesykler er svært populært. Høyere dekningsgrad enn for eksempel delebil. I dag har Heime rundt 20 delesykler fordelt på 9 forskjellige prosjekter og vi begynner å få en mye erfaring med administrering. Vurderer du delesykkel til ditt boligprosjekt, ta kontakt, den kan enkelt registreres gjennom Heime uten at det blir merarbeid for styret.

Lansering Signaturhagen Stjørdal

Signaturhagen er en av de mest fremoverlente boligutviklerne i Norge. De bygger tropiske hager inne i leilighetsprosjekter og dermed unike fellesrom. Heime er leverandør for alle Signaturhagen prosjekter under bygging. Her presenterer Christian Heime appen på et prosjekt som kommer på Stjørdal i Trondheim. Den andre utbyggeren på dette prosjektet er Tobb som er et av Norges største boligbyggelag. Vi gleder oss til å sehvordan disse fremtidige naboene kommer til å bruke Heime appen!

Bli kjent kveld Vigør Tromsø

God mat, drikke og standup show. Disse fremtidige naboene møttes for første gang. Veldig trivelig aften. Peab utvikler flere seniorboligprosjekter under konseptet Vigør i Ålesund og Tromsø. På Heime appen vil beboere ha anledning til å reservere gjestehybel, hjemmehjelp eller se en oversikt over sosiale arrangementer. Vi gleder oss til prosjektet står ferdig.

Musikk og mat Consulens Brygge

En trivelig innflytnigsfest og avduking av selskapslokalet til trinn 1 på Consulens Brygge. Med Olav Larsen og god mat blir det alltid en trivelig aften. 

Consulens Brygge er utviklet av Skanska og Base Bolig hvor det blir oppført rundt 130 nye hjem. Prosjektet har selskapslokal, 2 gjestehybler, delebil og Heime har levert 2 delesykkler. Et nydelig prosjekt med mange kvaliteter.