Heime - mer enn bare ett boligprosjekt


I kampen om kundene må utbyggere tilby mer enn boliger med gode planløsninger. I dagens marked forventer kunder et høyere servicenivå og tilgang på fellesløsninger som gjestehybel og delebil. I Heime brenner vi for å knytte folk sammen og skape gode nabolag.

Vi tilbyr en digital plattform hvor man kan booke og reserve fellesløsninger som gjestehybel. På den samme plattformen kan beboere opprette aktiviteter, tilby seg å sitte barnevakt, dele en tilhenger eller spørre om noen har anledning til å passe på hunden en langhelg. Hvorfor ha hunden på kennel når nabojenta elsker hund? Plattformen sikrer at prosjektet ditt kan tilby alle konvensjonelle plusskvaliteter uten at man trenger å betale for resepsjonist.

I tillegg til tilgang på plattformen så sender vi ut nyhetsbrev, gjør kundeundersøkelser, samarbeider med megler på hvordan man kan selge inn Heime, og arrangerer aktiviteter før innflytning.  Heime gjør at ditt prosjekt skiller seg markant ut fra konkurransen i ditt marked, og sikrer at du selger de siste 5% av et boligprosjekt.

Med et partnerskap med Heime kan utbygger fullt ut fokusere på å bygge gode boliger så tar vi hånd om plusskvalitetene.

Vi ønsker å samarbeide med utbyggere med godt renomme som brenner for å skape gode bomiljø.

Kontakt oss