Tuftet på mer enn 20 års erfaring som boligutviklere

Reserver delebil eller lån en drill.

Deling er sosialt, kjekt og bra for miljøet. Det er egentlig ingen grunn til at alle skal eie hver sin hammer og drill. Eller takboks og komplett turutstyr, for den saks skyld.

Heime kan organisere felles biler og sykler, lånerom med alt av verktøy og utstyr, gjesteleiligheter, fellesrom, treningsrom og mye mer. Beboerne kan reservere alt gjennom appens skreddersydde bookingsystem – deling har aldri vært enklere.

Sosiale aktiviteter og bedre hverdager

Er det noen som vil samles i fellesstua for å se Ingebrigtsen-brødrene vinne på Bislett? Eller hva med en tidlig joggetur med påfølgende fellesfrokost? Reserver rommet og avtal via Heime-appen.

Vi tror det er hyggeligere å spille sjakk med naboen enn mot datamaskinen, og at bridge er mer givende enn kabal. Med Heime ønsker vi å fremme livskvalitet for beboere i leilighetsbygg, sameier, borettslag og nabolag generelt.

Den hjelpsomme nabo

Du trenger ikke sende hunden på kennel når familien over gangen elsker hund. Og drillen, den låner du av hyggelige Geir i første etasje eller henter ut fra lånerommet. Terskelen til å spør naboene om en tjeneste blir lavere når alle har en felles kommunikasjonsplattform.

Heime er for alle. De som ønsker å være sosiale, og for dem som ønsker å være helt alene. Vi brenner for å fremme livskvalitet. Vi brenner for å skape gode nabolag. Endelig er vi Heime.

Utvidet servicetilbud

Fra Heime plattformen kan man bestille vaskehjelp, hjemmehjelp eller frokost levert på døren. I samråd med beboere knyttes boligprosjektet til tjenestetilbud i nærområdet.