Utvikler i raskt voksende startup

Heime jobber med å skape gode nabolag i hele Norge. Vi leverer en plattform som reduserer terskelen for kommunikasjon i sameier og borettslag. I løsningen kan man reservere deletjenester, delta på sosiale aktiviteter, lese styredokumenter og bruke beboeravtaler.

Heime brukes fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vi har per i dag flere tusen boliger på kundelisten vår.

Stillingsbeskrivelse
Vi søker etter en utvikler som ønsker å skrive kode som gjør hverdagen enda enklere og mer sosial for beboere og styrer i våre nabolag.

Som utvikler i Heime vil du delta i utviklingsteamet og være med å utforme, kode og teste ny funksjonalitet. Du får være med å finne det du synes er mest spennende å jobbe med, og ha innvirkning på prossess, produkt og teknologi. Ønsker du å møte brukere og kunder finnes det mange muligheter for det også.

Du vil arbeide med Heime’s tech stack som hovedsaklig består av PHP Laravel og React Native. Om du trives i hele stacken eller vil fokusere på en del, er opp til deg, arbeidsoppgavene vil bli tilpasset.
Vi har også som målsetning å alltid bruke moderne verktøy og automatisere oss ut av gjentakende arbeid, her er det rom for å ha lead og få ansvar om det passer deg.

Vi kan tilby:
Å kunne delta i skaleringen av et svært spennende proptech selskap. Du vil kunne få være med i beslutningsprossesser for produktutvikling, og bli med på vår kontinuerlige utvkling av oss selv, produktet og selskapet.
Du vil få kunne delta i et miljø med svært dyktige kollegaer og være med å nå vår målsetning med å være det kjekkeste stedet å jobbe i Norge. Vi sitter på Absinthen i østre bydel (stavanger).

Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter og frihet under ansvar.

Vi leter etter:
Vi ser etter deg som trives med koding og har noe erfaring med det fra før. Hvis du også glad i å jobbe i et team er det supert. Du trenger ikke ha erfaring med vår tech stack.
Vi søker både etter deg med mye erfaring og deg med lite erfaring.
Et grunnlag basert på studier eller arbeidserfaring kreves.
Ett pluss om du har erfaring med apputvikling, api’er, git, devops, ci/cd eller webteknologier.

Vi trenger ingen lang søknad.
Ta gjerne direkte kontakt med CTO Kristian Aksland på telefon(480 433 88) eller epost(kristian@heime.com).

Forslag til din søknadstekst:
«Hei, er intressert i utviklerstillingen hos dere. Har du tid til en prat? {{ditt_navn}}»